Vandrarhem på fästningen mitt i Varberg - Fästningen vandrarhem

Varberg är sommarstaden för allaSommaren är nu här och semestertiderna närmar sig. Varberg är en riktig sommarstad som väcks till liv lite extra under de varmare månaderna. Här finns något för alla intressen.

En stad med vacker natur och en rik historia

Det finns flera fördelar med att spendera sin semester i Varberg. Varberg är en trevlig stad precis vid havet med goda möjligheter att njuta av sol och bad vid en av de många badplatserna. I Apelviken finns också möjlighet att prova på roliga vattensporter. För dig som istället föredrar lugna långpromenader finns den vackra strandpromenaden.

Även för dig som är intresserad av historia har Varberg mycket att erbjuda. Precis vid vårt boende ligger Varbergs fästning samt Hallands kulturhistoriska museum. Med gångavstånd från Fästningens B&B/Vandrarhem ligger också Varbergs centrum med sina butiker, restauranger och barer.

Bekvämt boende i Varberg

I Varberg finns mycket att göra för hela familjen. Vill du besöka oss i sommar? Läs gärna mer om vårt boende vid storslagna Varbergs fästning, boka övernattning här eller kontakta oss så hjälper vi till med bokningen.