På gång i Varberg 2019 - Fästningen vandrarhem

På gång i Varberg 2019

Varberg är en stad där det finns mycket att göra för alla smaker oavsett om man vill gå på ett trevligt evenemang eller bara varva ned i den vackra havsmiljön. 

Händer i Varberg framöver

I staden äger trevliga evenemang rum året om inom områden som kultur, sport, mässor och mycket annat. Nedan har vi samlat några evenemang som äger rum framöver:

26 jan Bocksten Trailrun Winter
8 feb Louise Hoffsten
18 feb Varbergs dryckesfestival
28 feb Seniormässa
9 mars Smak- och dryckesmässan 
22 mars Hits of the 60's
22 mars Flamingokvartetten
18 april Påskdoppet
21 april Påskpromenad
   

På Visit Varberg hittar du mer information om varje enskilt evenemang och om vad som mer händer i staden framöver.
 

Trevligt centrum, storslagen fästning och vackra havsmiljöer

I Varberg finns även flera sevärdheter och upplevelser som är goda anledningar att besöka staden. I stadens stadskärna kan man strosa runt bland mysiga affärer, cafeér och restuaranger i närheten av det fina torget. För den som tycker om att promenera finns även den två och en halv kilometer långa strandpromenaden precis intill havet. 

En annan sevärdhet som ofta förknippas med staden är historiska Varbergs fästning precis vid vårt boende. Här kan man bland annat besöka Hallands kulturhistoriska museum eller bara njuta av den mäktiga miljön. Bland Varbergs bästa upplevelser finns även naturligtvis de fina havsmiljöerna som passar perfekt för sol och bad eller vattensport som olika typer av surfing.

Boka här eller kontakta oss

Fästningens B&B/Vandrarhem passar utmärkt när du besöker Varberg. Här bor du vid fina Varbergs fästning precis vid havet och intill stadens centrum där allt händer och sker. 

Vi har boenden som passar både mindre och större sällskap. Läs mer om våra boenden, boka din övernattning här eller kontakta oss för mer information och att boka boende.